Om Kit Eskelund

Jeg har mange års erfaring med at arbejde med mennesker. Det har altid ligget mig på sinde at hjælpe andre til at lære at stå ved dem selv og give dem troen på egne evner og ressourcer. Det er en fornøjelse, når mine klienter genvinder styrken og modet til at udvikle sig i en positiv retning og dermed øge deres livskvalitet.

Jeg er oprindelig uddannet folkeskolelærer, hvor jeg har været så heldig at arbejde med fantastiske børn, der gennem kærlig støtte og læring har overvundet svære udfordringer og fundet ind til egne potentialer. Det er via arbejdet med børn, jeg fik blod på tanden i forhold til at arbejde både med store og små. Livets op og ned ses i alle aldre, og de samme temaer går igen, men i hver sin unikke form.

De sidste 7 år har jeg udelukkende arbejdet som life coach, men har senest uddannet mig som Metakognitiv Terapeut, da jeg også ønsker at tage hånd om en stigende problematik i vores alt for præstationsfyldte samfund, hvor mange børn og voksne udvikler angst- og depressions problematikker.

Du er i trygge hænder hos mig, da jeg arbejder med stor indlevelse og nænsomhed. Jeg udfordrer dig, men i dit eget tempo.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close