Om Kit Eskelund

Jeg har mange års erfaring med at arbejde med mennesker. Det har altid ligget mig på sinde at hjælpe andre til at lære at stå ved dem selv og give dem troen på egne evner og ressourcer. Det er en fornøjelse, når mine klienter genvinder styrken og modet til at udvikle sig i en positiv retning og dermed øge deres livskvalitet.

Jeg er oprindelig uddannet folkeskolelærer, hvor jeg har været så heldig at arbejde med fantastiske børn, der gennem kærlig støtte og læring har overvundet svære udfordringer og fundet ind til egne potentialer. Det er via arbejdet med børn, jeg fik blod på tanden i forhold til at arbejde med både store og små. Livets op og ned ses i alle aldre, og de samme temaer går igen, men i hver sin unikke form.

Jeg har i de sidste 10 år arbejdet som life coach, og undervejs videreuddannet mig som Metakognitiv Terapeut. Jeg så et stort behov for Terapeutiske værktøjer målrettet en stigende problematik i vores alt for præstationsfyldte samfund, hvor mange børn og voksne udvikler stress, angst- og depressions problematikker. Den Metakognitive Tilgang er fantastisk til dette. Jeg har nu afholdt over 30 Metakognitive Gruppeforløb parallelt med personlige udviklingsforløb. Én bestemt tilbagemelding går igen efter endte forløb – “Brugbart og Behageligt”

Du er i trygge hænder hos mig, da jeg arbejder med stor indlevelse og nænsomhed. Jeg udfordrer dig, men i dit eget tempo.

  • Medlem af Dansk Psykoterapeut Forening
  • Lærer/Underviser
  • Sresscoach
  • Metakognitiv Terapeut Level lll (fra Neokognitivt Institut i Kbh.)
  • Metakognitiv Supervisor
  • Underviser ved Neokognitivt Institut (om børn & unge/metakognitive behandlingsforløb, supervision & om misbrug/metakognitive behandlingsforløb
  • Terapeutisk misbrugsbehandler ved misbrugscentret Rukon i Hillerød
  • Rådgiver for Foreningen Spiseforstyrrelser & Selvskade (unge)
  • Rådgiver for Forældrerådgivningen
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close